Veckans favorit

Nu er veckans favorit denna veckan här jag inget speciellt tema

Produkterna jag har använt mest är
Ldb vitalizing sweet pea and silk det är en tvål som jag älskar den luktar jätte jätte gott den är köpt på Lindex tror jag!!

Naturelle body lotion delicious fruits den är super bra ifall man är torr så blir man ej det efter en användning i love it!!! + att den luktar super gott!!

Naturelle hair spray volum and hold den luktar gott håller hela dagen och man får mycket volym så den är perfekt!!!

Så det var min lilla veckans favorit ha det gött så hörs vi!!!

Tjoo alla

Nu är man tillbacka i skolan jao! Vi började veckan med att göra klart no provet som vi började på för 2 veckorsen jag har ingen aning om varför vi inte har gjort det innan lovet man jaja!!! Imon ska vi på friluftsdag och man får välja mellan skidor pulka eller skridskor!!! jag ska åka skridskor tror jag och sitta inne i värmestugan eftersom dert är så sjukt kalt ute jag längtar efter sommaren jag vill bada och sola och bli brun inte frysa och se ut som ett spöke i ansiktet haha lol.. men vi hörs nu ska jag gå och göra en veckans favvo så den kommer upp lite senare i kväll!! SES

Liten snabbis

hej idag är det fredag jag har inte gjort så mycket jag bar och klippte mig blandannat, och nu har jag precis ätit kebab tallrik det är så sjukt gott, När vi var inne på pizzerian och skulle hämta maten stod det en äldre man brevid oss dom på pizzerian startade en justin bieber låt och den äldre mannen började digga med och nynna med haha jag upptäkte nog just justins störasta fan hahaha!!
Ha det fint tills nästa gång jag skriver Bye Bye

Spa med brudarna

Nu är det spa med brudarna vi ser ut som värsta uforna!!! Vi har ansiktsmask och kollar på sex and the city 2 och lite chips kan det bli bättre!!!

 

Veckan

Nu har hi äntligen sportlov det känns så skönt att kunna sova hur länga man vill på morgnarna och inte gå upp och stressa iväg på till bussen!!! Jg har inte gjort så mycket dom senaste dagarna jag har bara tagit det lungt!! Idag ska jag packa tills ikväll jag ska sova över med några kompisar vi kommer ha en awsome kväll/natt!! Jag skriver mer när jag kommer hem imon BYE BYE.

Veckans favvo

Nu kommer veckans favvo. Denna veckans tema är smin. jag kommer visa de två sminkprodukter jag har andvänt mest under veckan det är en mascara och en concealer.
 
Mascaran är:
The colossal volum express waterproof mascara!! den kommer fråm maybelline new york.
Den ger super långa separerade fransar den ger jätte mycket volym den är super bra jag älskar den jag har på mig den varje dag i skolan den håller hela dagen så den är jätte bra!! Den är köpt på maxi och kostade 139kr på maxi!!
 
Concealern är:
wet n wild cover all concealer palette.
I den finns en brightens den täcker mörka ringar under ögonen!!! (den rosa)
En neutralizes som täcker rodnad i ansiktet!!!! (den gröna)
En covers den kan man täcka finnar och annat med!!!!! (den beige)
En highlights det är en vanlig highlighter men kan ta den under ögonbrynen eller på näsan. (den vita)
den palleten ar jag köpt på eleven.se för 79kr den är jätte bra jag älskar den!!
 
Nu kommer lite bilder på produkterna:
                                                                                                
 
 
 

Väntar

Idag blir det till att ha super kul med A!!!! Vi ska ha snöbollskrig jag förbereder mig på att mula och att bli mulad!! Jag skriver mer sen om inte jag har frusit ihjäl!!

Look of today

Detta är min lilla look of today!! Först har jag svarta byxor från vero moda och sen har jag ett leopard mönstrat linne i svart och grönt det är från kappahl och sen har jag håret i en hästsvans och en maskara från maybelline new york!! Det var min look of today!!!
BYE BYE!

Glad alla hjärtansdag!!!

Idag är det den 14 februari och det är alla hjärtans dag!! Kram kram

Veckans favorit

Mina favoriter denna veckan är mitt sätt från Golden Delight först har jag moisturizing body caviar det är som små pärlor som man häller i badkaret så smälter dom så vattnet luktar gott!!! Sen har jag moisturizing body scrub den är jätte bra den gör huden len och den luktar gott!! Sen har jag moisturizing body lotion den återfuktar jätte bra och gör huden len och luktar jätte gott!!!!
Dessa fick jag i julklapp men jag tror att dom är köpta på maxi!!!!!
Ha det bra så hörs vi!!!

Tjoo

Idag i skolan hade vi NO prov på öga, öra, ljud, ljus. Det var ganska lätt. I söndags var vi ute nästan hela dagen och åkte pulka det var kul!!!! imon har vi studiedag på vår skola dety blir chill det kommer snart en veckans favorit!! temat denna veckan är krämer och lotion!!!!

Melodifestivalen

Tjenare igår var jag i götebörg och tittade på melodifestivalen (genrepet)!!!!
jag var där med mamma och min kompis O och hennes mamma!!!!! Mamma hämtade mig i skolan och så körde vi till tågstationen och mötte O och hennes mamma sen tog vi tåget upp till göteborg och gick på nordstan i nårgra timmar sen var det dags att gå mot scandinavium!!! När vi hade gått en bit gick vi in på mcdonald och åt!!!
När vi var mätta och belåtna gick vi till scandinavium:) Det var ett förband som spelade innan melodifestivalen!! Danny och Gina kunde inte riktigt sina repliker så bra men det var kul endå!!!!!!!!!! hoppas dom har övat mer tills ikväll!!! Det var många bra artister som var med vissa med mycket fart dom gillade jag mest!!! och visa lite mer lungna som inte riktigt var i min smak!!
 
DANSEN
Nu har jag precis kommit hem från första Blizz dans lektionen det var jätte kul först körde vi lite uppvärmnings dans sen körde vi styrka och sen tränade vi på på en dans som visa upp på avslutningen fast avslutningen är inte förens om 10 veckor så det är långt kvar och i slutet av lektionen så fick alla en varsin vattenflaska som det stog på blizz dance academy på!!!!!!!!!!!!
 
Kramizz Kramizz
 

Tjenis

Nu sitter jag och min familj i soffan och kollar Sverige-Argentina har gått två minuter och Sverige gör självmål!!!! KOM IGEN NU SVERIGE!!!

Veckans favorit för v.5

Hej nu kommer veckans favorit denna veckan kommer det va nagellack

Dessa har jag haft på mig mest under veckan den vita är från Claudia och är i nummer 137 White tip den rosa är från depend vet ej nummer och den vit glittriga är också från depend men där står heller inget nummer!!!!!!

Nationella prov

Hej idag i skolan hade vi nationella prov det var enklare än vad jag hade tänkt mig!!! Det kändes ungefär som ett vanligt prov!! Jag tror att det gick ganska bra!!!! Veckans favorit kommer lite senare i kväll eftersom att jag inte hann göra det i söndags eller igår för att jag pluggade tills provet:):)

Haul

Nu kommer haulen
jag mamma och mormor var på väla igår och då köpte jag detta!!!!!!!
 
 
först var vi inne på cubus då köpte jag domma öronhängena. dom var på rea från början kostade de 79:- sen var det rea så jag fick dom för 23:-
 
Sen gick vi in på kicks! Där köpte mamma denna eyeliner från ´mabelline newyork till mig!!! den kostade 89:-
 
Där efter gick vi till chilli och då köpte mormor denna filten men usas flagga på till mig!!!
 
 
Sen gick vi och åt! Mamma och mormor åt wock och jag åt mcdonalds!
 
Sen gick vi till glitter och då hittade jag denna tubsjal
och detta iphone skalet
 
Sen gick vi till newyorker där hittade jag denna tröjan som var på rea så den kostade 99:-
 
sen gick vi till hm och där köpte jag dessa två nagellack som kostade 9:- st
 
den gröna heter go green och den rosa sporty pink.
 
detta var det jag köpte på väla!!!! bye bye

En liten snabbis

Hej igår hann jag aldrig göra en haul för när vi kom hem från väla så åkte vi till några kompisar och tittade på melodifestivalen och åt god mat!!! Så det kommer en haul lite senare idag!!!

Shopping

Hej bloggen igår var jag på bio jag såg EGO den var verkligen jätte bra kolla trailern!!! Just nu sitter jag i bilen på väg till väla och ska shoppa det ska bli super kul det kommer en haul när jag kommer hem ses!!!

Bio

Hej bloggen förlåt för jag inte har skrivit något på ett tag men det är för att först hade vi ett test i historia och idag skulle vi hålla föredrag i skolan!! Så jag har tränat inför det och nästa vecka börjar nationella prov så vi har pratat en del om det så det har varit jätte mycket i skolan men idag tänkte jag börja helgen med att gå på bio med två kompisar filmen vi ska gå på heter ego

ellemodelle

Jag heter Elina men kallas för Elle. I min blogg kommer jag skriva om vardagen men även mode, smink och naglar.

RSS 2.0