veckans favorit :)

 
Nu tänkte jag börja med något som jag tänkte kalla veckans favorit!! det kommer jag göra på söndagar, men igår så gjorde jag aldrig det så jga tänkte göra det nu!!!! det går till såhär jag visar helt enkelt dom produkter jag har använt mest och tyckt varit bäst denna veckan!!!!
Detta är min waterproof eye make up remover från nivea. den är så sjukt bra den köpte jag på lindex där kosade den 49:50kr den är varkligen värd pengarna!!!! Den använder jag varje kväll jag lägger ut en liten klick på en rondell och gör cirkel formade rörelser med rondellen på ögat!!  
 
 
Detta är min deep cleansing från aco den är jätte bra förutom att den inte tar bort vattenfast det är det enda negetiva. Den är köpt på apoteket för 65:50kr. Den rengör ansiktet och tar bort finnar!!! jag blöter ansiktet och sedan gnuggar jag in den i ansiktet och sen tvättar jag bort det med vatten!!!
 
Detta är en spotless overnight från aco den är super bra den tar bort finnar på bara några nätter!!!
Den kostar 65:50 kr den också!! den duttar man bara ut på finnarna!!
 
Så detta var min lilla veckans favorit!!!!
Ni får ha det jättebra så ses vi!!!!!
 

Läxan

Hej hej nu sitter jag här och tråkar och gör spanska läxan!! Jätte kul (not)!! Det kommer nog komma ett inlägg till ikväll tror jag jag tänkte börja göra veckans favorit och då kommer jag lägga ut någon special produkt eller maträtt eller klädesplagg det kommer göras på söndagar men jag gjorde inte det igår så jag gör det idag istället!!!

BYE BYE

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4037603/images/2013/pic_5106974bddf2b342575716eb.jpg" class="image">

kanelbullar!!!

jag hat precis bakat jättegoda kanelbullar!!!!
Här är receptet ifall ni vill testa att baka dessa jättegoda kanelbullar!!!

tar ungefär 2timmar
blir ungefär 25-30 bullar

Det du behöver är:
 

Deg:
- 25g jäst för söta degar
- 75g Smör
- 2,5 dl Mjölk
- 0,5 dl Strösocker
- 1 krm Salt
- 1 tsk malen Kardemumma
- ca 7dl Vetemjöl

FYLLNING:
- 50g Smör
- 0,5 dl Strösocker
- 1 tsk kanel

Pensling:
- 1 st ägg

Garnering:
- pärlsocker

Utrustning Du Behöver:
- 25 st bullformar (kan behövas fler)

Gör Såhär:
Smula ner jästen i en degbunke. Smält sedan smöret och tillsätt mjölken och rör om låt svalna lite så att den blir ljummen. Rör i gästen i lite av vätskan och tillsätt sedan resten av vätskan. Tillsätt salt, socker och kardemumma och rör om.

Andvänd gärna en elvisp med degkrokar eller hushållsmaskin för att arbeta in all vetemjöl i degen. Degen ska bli mjuk och smidig. låt jäsa under en handuk eller något liknande i 30 minuter.

gör fyllningen. Rör ihop smöret, socker och kanelen.

Kavla ut degen till en rektangel mod formen 20 x 50cm. lägg på fyllningen på den utkavlade degen
 
och rulla ihop. Skär sedan lagom stora skivor jag skärde ungefär 1cm tjocka. lägg lägg skivorna i bullformarna låt jäsa i 30 min övertäckt.


Vispa ägget och pensla på garnera med pärlsocker.

grädda mitt i ugnen i 225 grader i 8-10 minuter!!!!!!
LYCKA TILL
 
det blir extra gott med ett glas mjölk till!!!!!!!1
 

Tjenare bloggen

Hej alla!!!

Nu sitter jag och min familj och kollar på gladiatorerna!!!! I kväll blev det tacos till kvällsmat det var super gott!!!! Idag va det skola som vanligt ungefär såhär såg dan ut. Först hade vi svenska sen hade vi idrott vi hade volleyboll på idrotten det var sådär kul!!! Sen åt vi lunch då åt vi tacosoppa det var väll ganska gott!! Efter lunchen blev det no. Då pratade vi om ljud och ljus!!! Sen hade vi ett av mina favorit ämnen det är musik då skrev vi egna låtar det är super roligt!!!

Imon kommer nog upp en liten look of today!!!!
BYE BYE

Fotbollscup

Hej bloggen idag spelade jag och min klass bästa sexan i fotboll det var jättekul men vi vann inte men det handlar inte om att vinna utan att ha kul det hade vi!!!! Fast man vill ju vinna ändå såklart!!!!! Man kunde även samla på sig gröna kort om man gör något schysst som att heja på laget va snäll mot motståndarna och va schysst på plan helt enkelt!!!
MEN NU SKA JAG TRÄNA LITE PÅ MIN SVENSKA LÄXA MEN VI HÖRS HEJSVEJS!!!!

Tjoo bloggen

Har haft en toppen helg med brudarna vi hade superkul det måste verkligen göras om!!!!!!!!!! Idag var jag och mamma på lindex blev inte så mycket blev ett par tights och ett par benvärmare!!! Precis åt jag en super god semla mums!!!!!!!! Då blir det till att tagga skolan nu då!!!
BYE BYE bloggen

tjenare

idag så var det skola igen! Det känns som att jag skriver att det var skola hit och skola dit hela tiden men jag ska försöka lägga ut lite andra bilder och inlägg typ om jag har målat naglarna eller shoppat eller dagens outfit eller sånt!!! men nu är det snart nationellaprov i skolan längtar inte tillsdess men ja ja nu ska jag sluta babla om skolan och gå och måla mina naglar eller något annat kul SES!!!!!!!

HEJ IGEN!!!!

jag vet att jag inte har skrivit på typ 3 dagar men jag har inte haft på måndagen så gjorde vi inet speciellt och det var samma på tisdagen men idag så hängde M med mig hem efter skolan!!!! Nu ska gå och öva på min läxa men ni får ha det gött så hörs vi!!!!!!!!!!

Hejsvejs

idag så är det den 13 januari och idag blir det julgransplundring hos mormor och morfar vi ska fika lite där och hjälpas åt att städa bort julen!! igår hann jag aldrig skriva något för vi hade fullt upp med annat typ som att kolla på min grymma lillebror när han spelade fotboll och sen åka hem till mammas kusin och fira henne hon fyllde 13år så nu är du tonåring!! Men nu måste jag sticka bye bye!!

hej

Idag var det sista dagen i skolan nu innan helgen. Efter skolan var jag med M (kompis) vi hade super roligt jag har nog alldrig i hela mitt liv skrattat så mycket som jag gjorde idag!!!! Men snart blir det gladiatorerna och godis!! Ni får ha en super bra helg så hörs vi!

Hej Hej!!!!

i dag var jag i skolan som vanligt hände inget speciellt!!!! Efter skolan hängde Wilma i min klass med mig hem! vi hade jättekul! Vi drack varmchoklad och åt rostebröd med kanel och socker på, då smakar det som kanelbullar (super duper gott) ni borde testa det någon gång!!
men nu måste jag dra ha det bra tack och hej leverpastej!!

tjenare bloggen

Idag så var det skola som vanligt. Faktiskt ganska kuligt.
Vi började med historia på so det var ju mindre kul för historia är inte mitt favorit ämne om man säger så!! Nu ska jag dra och göra lite läxor :( men vi hörs!!

NI FÅR HA DET SUPER DUPER GÖTT TILLSDESS!!!!!!!!

hejsan svejsan

Idag var det skola igen efter jullovet som har gått sjukt snabbt. Men på jullovet så längtade jag faktiskt till skolan, men det var inte för att få alla läxer och plugga inför prov, utanför att träffa alla mina underbara kompisar!!!!!!!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

ellemodelle

Jag heter Elina men kallas för Elle. I min blogg kommer jag skriva om vardagen men även mode, smink och naglar.

RSS 2.0